Projecten Ons werk

Wij ontwikkelen websites, webshops, apps en (maatwerk) koppelingen. Met online marketing gaan wij gericht te werk om de kwalitatieve bezoekersaantallen te vergroten én om meer aanvragen te genereren. Op basis van data-analyses zoeken wij naar kansen en mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien. Hieronder kunt u enkele projecten bekijken die wij recent opgeleverd hebben.

Bel ons Kom een kop drinken

Polyplan dé Griekenland-specialist

Voor wie het échte Griekenland wil ervaren, moet bij Polyplan zijn. De website inspireert over het brede aanbod van autorondreizen, zeilen, luxe accommodaties en de bezienswaardigheden per regio. Het webdesign is in lijn met de brochure en de techniek is optimaal voorbereid voor online marketing-acties. Online marketing pakken we samen met Polyplan op, waarin WHYCE ondersteuning biedt.

Design, development, CMS (Umbraco), C#/.NET, Hosting, Online marketing

Quickworks Video van de bovenste plank

Uw verhaal in beeld brengen, waarin u zich herkent én waarmee u zich onderscheidt, dat is waar Quickworks expert in is. Voor de website van QuickWorks pasten wij datzelfde adagium toe. Als belangrijk instrument voor lead generatie is de website afgestemd op de customer journey. Inspiratie bieden, hoge kwaliteit etaleren en nieuwe klanten overtuigen. Niet eenvoudig als je kijkt naar het brede palet aan klanten, maar het is bijzonder goed gelukt.

Design, development, CMS (Umbraco), C#/.NET, Hosting

Horizon Passie voor buitenmeubelen

De website van Horizon Tuinmeubelen is klein begonnen en in de loop der jaar telkens uitgebouwd. Het doel van de website is om bezoekers te stimuleren om naar de showroom in Zoeterwoude-Rijndijk te komen. De website stemmen we jaarlijks af op de veranderende Google-richtlijnen en we zetten gerichte online marketing-campagnes in. Deze case is een goed voorbeeld van een gefaseerde aanpak. Daar plukt Horizon Tuinmeubelen dagelijks de vruchten van doordat veel mensen de weg naar de showroom gaan om daar hun nieuwe tuinmeubelen te kopen.

Online marketing, development, CMS (Umbraco), C#/.NET, Hosting

Nagel Blumen Bloemen- en plantenexport

Het familiebedrijf H. v.d. Nagel & Zn. uit Zuid-Holland exporteert al jaren verse bloemen en planten naar Duitsland en Engeland. Met vrachtwagens worden bloemisten bezocht via vaste lijnroutes. Recent is hier een mooie ‘cash & carry’ in Duitsland bijgekomen. Tegenwoordig is internet de drijvende kracht achter de internationale bloemenhandel; inkoop, verdeling, verkoop en administratie zijn geïntegreerd in een online proces. Ook bij Nagel wordt de handel op alle lijnen, de cash & carry en de webshop aangestuurd via internet. Voor Nagel leveren wij de slimme logistieke software Easyflor, met daarbij het online verkoopkanaal: de webshop. Onlangs hebben wij ook de website geheel vernieuwd in een moderne look & feel. De locaties Duitsland en Engeland komen beide met een ‘one pager’ onder de aandacht.

Design, development, CMS (Laravel), PHP