Online Marketing

Bij de lancering van de website start online marketing. Maar in geval van een bestaande website verrichten wij net zo goed ook resultaat! WHYCE start eerst met een strategische sessie, waarin we uw bedrijfssituatie in kaart brengen. Binnen de kaders van een contentkalender, budget en uw beschikbaarheid gaan we gericht werken aan targets. Met heldere rapportages en regelmatig persoonlijk overleg blijft u betrokken. Ook verdelen we de taken met u en ondersteunen waar nodig, want we blijven elkaar nodig hebben om de beste resultaten te behalen.

Bel ons Kom een kop drinken

Strategie

Elke vorm van online marketing is alleen succesvol bij een uitgekiende internetstrategie. WHYCE brengt uw bedrijf zorgvuldig in kaart en dat vertalen we naar doelstellingen. Aan de hand van zogenaamde KPI's (key performance indicators) richten we de rapportages zien, zodat we in één oogopslag zien of we op de juiste koers blijven. Alle online marketing-acties toetsen we constant aan de targets, zodat we slim omgaan met de kosten én gericht blijven werken aan het behalen van resultaat. "Eerst mikken, dan pas schieten".

Contact over strategie

SEO Zoekmachine optimalisatie

Goed vindbaar zijn in Google wil iedereen. De webapplicaties van WHYCE voldoen aan de actuele Google-richtlijnen, dus daarmee beschikt u over een goede basis. Bij bestaande websites brengen we eerst de verbeterpunten in kaart. Wat volgt is een keyword-analyse, die we verwerken in de website. SEO is de beste verkeersbron die verantwoordelijk is voor de hoogste kwaliteit aan websitebezoekers. Dit vraagt om een goede resultaatgerichte aanpak en met ruim 20 jaar ervaring hebben wij veel ondernemers blij gemaakt.

Contact over SEO

Online adverteren

Google AdWords, Facebook Ads, LinkedIn Ads. Wij weten uw doelgroepen te vinden en naar uw website te krijgen. Met tekstadvertenties, banners, video-advertenties en remarketing werken wij aan uw naamsbekendheid én daardoor het aantal aanvragen, orders en telefoontjes. WHYCE maakt een uitvoerige analyse van uw doelgroepen en brengen uw online concurrenten in kaart. Vervolgens bepalen we op basis van data-analyses de beste vervolgstappen om de advertentiebudgetten zo effectief mogelijk in te zetten.

Contact over adverteren

Conversie optimalisatie

Al die moeite doen om bezoekers op uw website te krijgen, maar dan...? De inspanningen om de bezoekersaantallen te vergroten, moeten een doel hebben. Wij zien letterlijk hoe uw websitebezoekers zich op de webapplicatie bewegen: welke pagina's bekijken zij, op welke pagina's zijn de meeste uitvallers, op welke links klikken zij het meest, waar lopen zij op vast? Door data-analyses en videobeelden voeren we A/B-testen uit, implementeren de verbeterpunten en vergroten daarmee het resultaat. Een bewezen werkwijze!

Contact over conversie optimalisatie