Webdevelopment

Wij ontwikkelen webapplicaties en -software. Voor websites met CMS, webshops, apps en koppelingen is WHYCE dé partij. Wij werken met technieken zoals JavaScript (Vue.js, React, Angular), PHP en C#/.NET en bij voorkeur met open source zoals Umbraco, Laravel en WordPress. Maatwerkoplossingen zijn volledig mogelijk. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid staan als onze kernwaarden bovenaan. Elk webproject starten we dan ook met een strategische sessie en binnen de kaders van budget en planning werken we aan (deel)projecten gericht op online marketing, vindbaarheid en usability.

Bel ons Kom een kop drinken

Websites standaard bestaat niet

Uw website is een afspiegeling van uw bedrijf en uw bedrijf is toch uniek? Voor een corporate website, one pager, presentatiewebsite, productenwebsite en elke variant daarop bieden wij oplossingen. CMS-keuze op basis van Umbraco, Wordpress of een maatwerkoplossing. Wij kijken met u wat nodig is en wat binnen de kaders van budget en planning past. WHYCE levert een website op met snelle laadtijden, geoptimaliseerd voor SEO en met een responsive webdesign. Ook kunnen wij extra diensten verzorgen zoals tekstschrijven, vertalingen, video en fotografie.

Contact over websites

Webshops uw online winkel

In de afgelopen jaren hebben onze webshopklanten vele miljoenen aan omzet gerealiseerd. E-commerce is een combinatie van een stabiele webapplicatie met flexibele online marketing-ondersteuning. We hanteren hiervoor WooCommerce, nopCommerce, Easyflor (voor de bloemenbranche) en maatwerkoplossingen. Een webshop blijft om aandacht vragen. WHYCE biedt hiervoor online marketing-ondersteuning, waarin we samen met u gericht werken aan het behalen van resultaat.

Contact over webshops

Applicaties en koppelingen

Softwaredevelopment en webdevelopment raken elkaar meer en meer. Door de beschikbaarheid van API's en REST-webservices is het mogelijk om processen te automatiseren. Automatisering maakt het leven van ondernemers en werknemers makkelijker én beter. WHYCE biedt Laravel- en C#.NET-oplossingen voor applicaties en koppelingen. Denk hierbij aan CRM-pakket, rekentools, workflow-management, facturatie, etc. Dit zijn maatwerktrajecten, waarin wij beschikken over een team van ervaren developers.

Contact over applicaties

Mobile apps

Een app is niet meer weg te denken in onze tijd. Wilt u een webapp, of een hybride of native app voor iOS en Android? Wij bieden dit. Een mobile-first benadering is cruciaal om de optimale gebruiksvriendelijkheid te behalen. Het beheer van de app koppelen wij aan het CMS, CRM-pakket, administratiepakket of wat dan ook. Wij brengen het gehele proces in kaart en ontwikkelen daar de beste oplossing voor.

Contact over mobile apps